DSC_0700-2
theflexican.com

The Flexican – Yours Truly Yearmix 2011

Elke keer aan het einde van het jaar kijken veel mensen terug op de belevingen van het afgelopen jaar.
Jaaroverzichten verschijnen in vele varianten maar vaak blikken we met z’n allen graag op een speciaal iets terug, wat waren de muzikale hoogtepunten van het afgelopen jaar?!

The Flexican staat al ruime tijd bekend om zijn mixtapes van hoge kwaliteit, daarnaast is hij onder meer bekend als dj/producer van de rap-formatie Flinke Namen. Ook heeft The Flexican zijn eigen concept ‘Yours Truly’ opgezet, naast zijn maandelijkse club avonden in de Jimmy Woo hield hij in 2011 zijn eerste ‘Yours Truly XXL’ in de Paradiso. Reden genoeg om terug te blikken op een succesvol jaar!

Iedere keer aan het einde van het jaar keert The Flexican terug met een speciale yearmix. Typerend aan deze Yearmixes is dat er ieder jaar een bepaalde film centraal staat. Waarbij voorheen voor humoristische films werd gekozen zoals ‘Superbad, ‘The Hangover’ en ‘Get him to the Greek’. Werd er dit jaar gekozen voor een ietwat serieuzere film, Drive. Hoewel deze film serieuzer is dan de voorgaande films vult het thema zich helemaal goed aan gezien de meer internationale sound die The Flexican presenteert in de mix.

Over de mix: Na de bekende quote uit ‘Drive’ barst de mix al direct los met een energieke intro van The Flexican, gevold door Kanye West’s All Of The Lights. Verder komen er nog vele hits voorbij van Chris Brown’s Look At Me Now tot de nummer 1 hit Epic van Quintino & Sandro Silva, maar ook nummers die je misschien zijn ontgaan het afgelopen jaar die er zeker niet minder om doen! Dit alles is enorm strak aan elkaar gedraaid door ‘Yours Truly’!

Wil je ook deze spetterende mix gratis downloaden? Ga dan naar de Facebook pagina van The Flexican en ‘Like’ om de mix te downloaden!

by Sebastian Floris Schoenmakers

Be cool and share: