5f09038e-e06c-4e14-bcd8-7e5403f11487

CoolMusic week 9

CoolFools zoekt elke week de nieuwste, lekkerste, en vooral tofste nummers voor je uit in CoolMusic. Met deze week Bob Sinclar, He Is We, Wolfgang Gartner, The Ting Tings en Michael Calfan.

Bob Sinclar – Rock The Boat (ft. Pitbull, Dragonfly & Fatman Scoop) (Hiphop)

Daar is’tie dan: de nieuwe single van Bob Sinclar. Met wat hulp van Dragonfly, Flatman Scoop en Pitbull (wie anders) heeft hij hem in elkaar gezet, en ondanks de verschrikkelijk slechte clip (waar Pitbull blijkbaar geen tijd voor had) mag het nummer er zeker zijn.

Beluister in Spotify >

He Is We – All About Us (ft. Owl City) (Pop)

Hij is inmiddels weer een halfjaartje oud, maar zo groot als Fireflies en Vanilla Twilight is deze plaat niet geworden. Owl City deed het nummer samen met het – redelijk onbekende – He Is We, wat zorgde voor een heerlijk resultaat.

Beluister in Spotify >

Wolfgang Gartner – Push & Rise (Electronic)

In de categorie ‘Oldies’: de 2009 electronic ‘Push & Rise’ van Wolfgang Gartner. Waarschijnlijk bij velen onbekend, en vandaar ook dat we hem in deze editie van CoolMusic nog even voor je uitlichten.

Beluister in Spotify >

The Ting Tings – Hang It Up (Alternative)

Een van de betere nummers op hun nieuwe album ‘Sounds From Nowheresville’, een album dat je zeker even moet luisteren. Beter dan het album uit 2009 (We Started Nothing) is hij niet, maar ze komen dicht in de buurt.

Beluister in Spotify >

Michael Calfan – Resurrection (Axwell’s Recut Radio Edit) (Dance)

It’s out there: de spiksplinternieuwe remix van Axwell op het nummer ‘Resurrection’ van Michael Calfan. Och, bijna te lekker voor woorden.

Beluister in Spotify >


CoolMusic op Spotify
CoolMusic heeft sinds kort een Spotify-playlist waar je alle nummers uit de afgelopen weken kunt vinden. Hij wordt elke zondag geupdate met de lekkerste nieuwe nummers: abonneren dus!
Abonneer je in Spotify >

 

by Jeroen Riemens

Be cool and share: