mg_5907-2

CoolMusic week 16

CoolFools zoekt elke week de nieuwste, lekkerste, en vooral tofste nummers voor je uit in CoolMusic. Met deze week Linkin Park, Maroon 5, Nickelback, Rizzle Kicks en A Polaroid View.


Linkin Park – Burn It Down (Electric Rock)

De nieuwe van Linkin Park is uit! Hun nieuwe album is ook eindelijk aangekondigd: het zal Living Things gaan heten en komt 26 juni uit. De band gaf al eerder aan zich meer op albums te willen richten in plaats van tournees, Living Things komt dan ook maar twee jaar na A Thousand Suns, hun vorige (en verdomd goede) album.


Maroon 5 – Payphone (ft. Wiz Khalifa) (Pop)

Naast Linkin Park bracht Maroon 5 deze week ook haar nieuwe single uit. Payphone is samenwerking met Wiz Khalifa gemaakt, en is een van de gevoeligere nummers die de band tot nu toe heeft uitgebracht.


Nickelback – Lullaby (Rock)

Lullaby kenden we al eerder, het stond namelijk op Nickelback’s Here and Now-album dat eind vorig jaar uitkwam. Nu is het uitgebracht als single, en heeft het een (wáánzinnig mooie, kippenvel van krijgende) clip gekregen.


Rizzle Kicks – Down With The Trumpets (Hiphop)

Het Britse hiphop-duo Rizzle Kicks bracht vorig jaar (ja, al een tijdje geleden) een heel tof nummer uit. Aangezien de meeste mensen geen idee hebben waar ik het over heb staat hij nog een keertje in de CoolMusic, want hij is gewoon heel erg lekker.


A Polaroid View – Easy Does It (Pop)

Het Amsterdamse bandje ‘A Polaroid View’ kwam met een nieuw nummertje, ‘Easy Does It’. Heerlijk bandje om een keer in Paradiso te zien, of natuurlijk om gewoon in Spotify te beluisteren.


CoolMusic op Spotify
CoolMusic update wekelijks een Spotify-playlist waar je alle nummers uit deze week en de afgelopen weken kunt vinden. Een fijne selectie met de lekkerste nieuwe nummers: abonneren dus!
Abonneer je in Spotify >

 

by Jeroen Riemens

Be cool and share: