benny_benassi_rocco_bizzarri

CoolMusic Week 15

CoolFools zoekt elke week de nieuwste, lekkerste, en vooral tofste nummers voor je uit in CoolMusic. Met deze week Benny Benassi, Gotye, Tizanno Ferro, Only Seven Left en Labirinth.

Benny Benassi — Control

Kakelvers en een absolute hit met potentie, we hebben het natuurlijk over Benny Benassi’s nieuwe Single Control in aanloop naar z’n nieuw album.


Gotye — The Only Way

Na het inmiddels grijs gedraaide nummer Somebody That I Used To Know waren ze in een klap wereldberoemd. Toch heeft Gotye nog heel veel onontdekte parels uitgebracht, The Only Way is daar een van.


Tizanno Ferro ft. John Legend — Anywhere From Here

Afgelopen week stuitte ik op dit überrelaxe nummer, Karma, verstopt in een album van de Internationaal vrij onbekende Italiaan Tizanno Ferro maar mét de gouden stem van John Legend. Absoluut een aanrader!

Dit nummer staat helaas niet op YouTube


Labrinth – Treatment

Vorige week brachtten we al een ander nummer van dit nieuwe album aan het licht, deze week weer, want het album is gewoon geweldig; Dit nummer is daar een goed voorbeeld van. Enjoy!


Only Seven Left — Anywhere From Here

Een van de meest besproken bandjes uit Nederland van het afgelopen jaar was zeker Only Seven Left. Nu nog maar met vijf laten ze zien dat ze het absoluut kunnen. Deze week werd een nieuw album uitgebracht; Anywhere From Here. De gelijknamige track geeft een goede indruk van het hele album.


CoolMusic op Spotify
CoolMusic update wekelijks een Spotify-playlist waar je alle nummers uit deze week en de afgelopen weken kunt vinden. Een fijne selectie met de lekkerste nieuwe nummers: abonneren dus!
Abonneer je in Spotify >

 

by Robert van Hoesel

Be cool and share: