afrojack_1

CoolMusic week 14

CoolFools zoekt elke week de nieuwste, lekkerste, en vooral tofste nummers voor je uit in CoolMusic. Met deze week Alesso, Afrojack, Nicky Romero, Alice Avery en Knife Party.

Alesso (ft. Sebastian Ingrosso, Ryan Tedder) - Calling (Electro)

Ik had het vorige week over ‘nummers die je om half negen ‘s ochtends op kan zetten, waarmee je vervolgens vrolijk het huis verlaat’. Als één nummer ‘s ochtends het ochtendhumeur van iedereen kan laten verdwijnen, is dit het wel. Waarschuwing: je kan onbewust gaan meezingen, tot ongenoegen van de mensen om je heen.

Beluister in Spotify >


Afrojack – Can’t Stop Me (ft. Shermanology) (House)

We zijn niet helemaal kapot van de nieuwe Afrojack, maar vonden wel dat je hem even moest horen. Vind je het niks, dan hebben we gelukkig nog drie andere heer-lijk-e nummers hieronder staan die je wel tof zult vinden. Beloofd.

Beluister in Spotify >


Nicky Romero - Toulouse (House)

Deze heerlijke mix van Nederlandse DJ en producer Nicky Romero moet je zeker even luisteren, die zes minuten van je leven is hij dubbel en dwars waard.

Beluister in Spotify >


Alice Avery – Oops Baby (Pop)

We hebben weer een onontdekt talentje voor je: Alice Avery is 22, en heeft een stem die haar toch verder moet brengen dan die paar duizend views op YouTube. ‘Oops Baby’ heeft nog eens een fijne clip ook.

Beluister in Spotify >


Labrinth – Last Time (Knife Party Remix) (Dubstep)

Helemaal nieuw en vers van de pers uit de Knife Party-machine: de remix van Labrinth’s ‘Last Time’. Luister en huiver, ’cause it’s good.

Beluister in Spotify >


CoolMusic op Spotify
CoolMusic heeft sinds kort een Spotify-playlist waar je alle nummers uit de afgelopen weken kunt vinden. Hij wordt elke zondag geupdate met de lekkerste nieuwe nummers: abonneren dus!
Abonneer je in Spotify >

 

by Jeroen Riemens

Be cool and share: