mydarkestdays

CoolMusic week 13

CoolFools zoekt elke week de nieuwste, lekkerste, en vooral tofste nummers voor je uit in CoolMusic. Met deze week Jennifer Lopez, DEV, Swedish House Mafia, Train en My Darkest Days.


Jennifer Lopez – Dance Again (ft. Pitbull) (Dance)

Hier is-’ie dan: de nieuwe Jennifer Lopez. Eergisteren uitgekomen, nu al ruim een miljoen views op YouTube. Voor het nummer, dat de opvolger van ‘On The Floor’ moet worden, is de samenwerking met Mr. Worldwide himself aangegaan. Of hij even groot als de vorige hit wordt is de vraag, je zult hem in ieder geval de komende tijd regelmatig op de radio voorbij horen komen. Gratis tipje van de redactie: het lekkerste stukje begint op 2:30.

Nog niet in Spotify >


DEV – Naked (ft. Enrique Iglesias) (Pop)

Gloednieuw van DEV, die we onder andere kennen van ‘Toes’: ‘Naked’, in samenwerking met Enrique Iglesias. Iets anders dan we normaal van haar zijn gewend, maar daardoor geen slechter nummer.

Beluister in Spotify >


Swedish House Mafia – Greyhound (House)

Eens in de zoveel tijd komt er een nummer voorbij, die met kop en schouders uitsteekt tussen alles wat je de afgelopen maand hebt gehoord. Ik had het bij nummers als Levels, The Catalyst en Epic. Nummers die niet verslechteren en na twee jaar nog steeds gewoon belachelijk lekker zijn. Nummers die je om half negen ‘s ochtends op kan zetten, waarmee je vervolgens vrolijk het huis verlaat. De nieuwe Swedish House Mafia is er zo een. Energiek, uptempo, heerlijke beat. Jongens, wát een single.

Beluister in Spotify >


Train - Feels Good At First (Pop)

De nieuwe van Train: Feels Good At First. Je zag duidelijk in terug dat Train vrij weinig variatie toepast in haar nieuwe nummers, zo ook in deze. Had allemaal wat origineler gemogen, desondanks een lekker zomernummertje.

Beluister in Spotify >


My Darkest Days – Set it on Fire (Rock)

Een onbekend nummer van een redelijk onbekende band: My Darkest Days. Ik kwam hem gisteren tegen op Spotify en moest hem met jullie delen, want dit is gewoon een nummer die iedereen minstens één keer gehoord moet hebben. Heerlijk.

Beluister in Spotify >


CoolMusic op Spotify
CoolMusic heeft sinds kort een Spotify-playlist waar je alle nummers uit de afgelopen weken kunt vinden. Hij wordt elke zondag geupdate met de lekkerste nieuwe nummers: abonneren dus!
Abonneer je in Spotify >

 

by Jeroen Riemens

Be cool and share: