lights-001

Coolmusic week 12

CoolFools zoekt elke week de nieuwste, lekkerste, en vooral tofste nummers voor je uit in CoolMusic. Met deze week Gareth Emery, Le Le, Zedd, Lights en Katy Perry.


Gareth Emery – Concrete Angel (ft. Christina Novelli) (Trance)

Het is hem weer gelukt: ‘Concrete Angel’ is de zoveelste briljante trance-single van Britse producer Gareth Emery. Gratis tipje van de CF-redactie: tussen 2:20 – 2:35 is-ie op z’n best.

Beluister in Spotify >


Le Le – Pearl Necklace (Ghettotech)

Niet voor iedereen wegggelegd: een van de betere nummers op het nieuwe album van Le Le. Vind je ‘m lekker? Vergeet dan vooral niet de rest van het album

te beluisteren.

Beluister in Spotify >


Zedd – Stars Come Out (Electro house)

In de categorie ‘nieuwe ontdekkingen’: Zedd’s electrosingle uit 2011.

Beluister in Spotify >


Lights – Toes (Electronic)

Lights’ nog-meisjesstem in combinatie met wat electronica op de achtergrond zorgen voor een aparte maar erg toffe combinatie. Ze lanceerde iets meer dan een maand geleden haar nieuwe album, Siberia, met ‘Toes’ als een van de beste nummers.

Beluister in Spotify >


Katy Perry – Part Of Me (Jaques Lu Cont remix) (House)

We bewaarden het lekkerste voor het laatst: Jaques Lu Cont (of één van de andere aliassen van Stuart David Price) maakte een remix van het nieuwe Part Of Me van Katy Perry. En hóe.

Beluister in Spotify >


CoolMusic op Spotify
CoolMusic heeft sinds kort een Spotify-playlist waar je alle nummers uit de afgelopen weken kunt vinden. Hij wordt elke zondag geupdate met de lekkerste nieuwe nummers: abonneren dus!
Abonneer je in Spotify >

 

by Jeroen Riemens

Be cool and share: