david_barnes_20091119_3578

CoolMusic week 11

CoolFools zoekt elke week de nieuwste, lekkerste, en vooral tofste nummers voor je uit in CoolMusic. Deze week hebben we de lekkerste zomernummers voor je op een rijtje gezet, met nieuwe singles van K’NAAN, Dave Barnes, Erik Arbores, Lana Del Ray en Tyrone Wells.


K’NAAN – Is Anybody Out There (ft. Nelly Furtado) (Pop)

K’NAAN kennen we natuurlijk van het nummer ‘Wavin’ Flag’, het nummer van het WK 2010 in Zuid-Afrika. Twee jaar later brengt de rapper twee nieuwe singles uit: ‘Nothing To Lose’ en ‘Is Anybody Out There?’. De eerste is een aanrader voor de hiphopfans, onderstaande single is een stuk commerciëler maar toont wel dat K’NAAN prima in de hitlijsten mee kan doen.

Beluister in Spotify >


Dave Barnes - Heaven Help Me (Rock)

Dave Barnes, vooral bekend van het nummer ‘God Gave Me You’ (origineel door Blake Shelton), bracht drie dagen geleden z’n nieuwe album ‘Stories To Tell’ uit. Een verzameling van elf vrolijke nummers, met ‘Heaven Help Me’ als een van de beste.

Beluister in Spotify >


Erik Arbores – On The Move (Dance)

Onze eigen Erik Arbores heeft het weer geflikt: met nieuwe singles ‘On The Move’ en ‘Babylon’ maakt hij DJ’s als Armin van Buuren, Ferry Corsten en Tiësto duidelijk dat hij ze rauw lust. En een goeie kans maakt hij zeker.

Beluister in Spotify >


Lana Del Ray – Dark Paradise (Indie)

‘Dark Paradise’ heeft ze (nog) niet als single uitgegeven, maar dat verdient het nummer zeker. Hij staat op Lana Del Ray’s nieuwe album ‘Born To Die’, een aanrader!

Beluister in Spotify >


Tyrone Wells – Freedom (Acoustic)

Als dit de zomerhit van 2012 niet wordt, weet ik het ook niet meer. Akoestische gitaren worden afgewisseld met geklap en de sterke stem van Tyrone Wells. Vier cornetto’s, alstublieft!

Beluister in Spotify >


CoolMusic op Spotify
CoolMusic heeft sinds kort een Spotify-playlist waar je alle nummers uit de afgelopen weken kunt vinden. Hij wordt elke zondag geupdate met de lekkerste nieuwe nummers: abonneren dus!
Abonneer je in Spotify >

 

by Jeroen Riemens

Be cool and share: