Dev-bwn-hand-on-hip

CoolMusic week 10

CoolFools zoekt elke week de nieuwste, lekkerste, en vooral tofste nummers voor je uit in CoolMusic. Met deze week Jean-Roch, The Fray, Dev, Nameless en The Vapors.

Jean-Roch, Kat Deluna, Flo Rida – I’m Alright (Hiphop)

Het beste nummer op Jean-Roch z’n nieuwe album Music Saved My Life is zonder twijfel I’m Alright. Diepgaande tekst en poëtische gedachtegangen hoef je in dit nummer niet te verwachten, een lekkere beat heeft ‘ie wel.

Beluister in Spotify >

The Fray – The Fighter (Pop)

The Fighter is de nieuwe single van The Fray, en tevens een van de betere op hun album Scars & Stories. Nu eindelijk ook in Spotify te beluisteren, en zeker de moeite waard.

Beluister in Spotify >

Dev – Take Her From You (Electropop)

Deze stond al een tijdje op haar album The Night The Sun Came Up – waarin ze zelf bijna een nieuw muziekgenre ontwikkeld – maar een paar weken terug lanceerde ze dit nummer opnieuw als single. Je moet ervan houden, maar origineel is ze in ieder geval wel.

Beluister in Spotify >

Nameless – Angelina (Alternative)

Een ongelofelijk tof nummer van Nameless, een band die eigenlijk veel te onbekend is voor de muziek die ze produceren. Luisteren die handel!

Beluister in Spotify >

The Vapors – Turning Japanese (New Wave)

Oldie but goodie: The Vapors met Turning Japanese om deze CoolMusic mee af te sluiten. Na 30 jaar is ‘ie gewoon nog steeds heerlijk om naar te luisteren.

Beluister in Spotify >


CoolMusic op Spotify
CoolMusic heeft sinds kort een Spotify-playlist waar je alle nummers uit de afgelopen weken kunt vinden. Hij wordt elke zondag geupdate met de lekkerste nieuwe nummers: abonneren dus!
Abonneer je in Spotify >

 

by Jeroen Riemens

Be cool and share: