New_Kids_Nitro_Poster_0006
Bekijk op Bioscoopagenda.nl

New Kids Nitro

Een kutfilm. Nog meer geschreeuw, gescheld, gebraak, geneuk en geweld. Dit kun je verwachten in de nieuwe New Kids film: ‘Nitro’. Een goede opvolger van het eerste deel, maar misschien nu wel tijd voor het eind van New Kids. Ik was aanwezig op de première van de film. Het publiek had er duidelijk zin in.

Het verhaal van de film is slecht (er valt een meteoriet en alle mensen veranderen in zombies) maar de special effects en de stunts zijn tien keer zo goed. Het woord kut neemt in de film de overhand. Geteld wordt er 80 keer ‘Kut’ genoemd in de film, vandaar dat het een ‘kutfilm’ is. Wel een ontzettende leuke kutfilm.

De leeftijdsgrens van de film is verhoogd naar 16 jaar. De film kreeg na een aantal dagen al Goud. Meer dan 100.000 bezoekers hebben de film de eerste week al gezien. Regisseurs Flip van der Kuil en Steffen Haars kregen de Gouden Award op een wel heel logische locatie: Cafetaria ‘t Pleintje. Zij gaven de award dan ook gelijk weg aan de snackbarhouder.

Mocht je de film nog in de bioscoop willen zien, vergeet dat vooral niet een kratje bier per persoon mee te nemen. Deze heb je namelijk zeker nodig om in de sfeer van de film te komen. Verder wens ik je natuurlijk veel plezier, verrekte mongool!

Trailer

by Sjors Lenders

Be cool and share: