Photo1
Bestel online
76.Secrid.logo.2

Secrid Wallet

Een paar weken geleden zag ik de Secrid Wallet voor het eerst. Normaal vind ik portemonnees niet zo bijzonder, maar deze is echt gruwelijk! Je stopt je pasjes in ‘de cardprotector’ en als je er een nodig hebt, duw je tegen het knopje aan de onderkant en de pasjes schuiven er trapsgewijs uit. Het klinkt misschien nog heel raar, maar kijk de foto’s maar eens….
Het is niet alleen een gaaf ding, hij is namelijk ook veiliger. Waarom? Omdat wij tegenwoordig via internet voor een paar tientjes een RFID-lezer kopen. Daarmee kun je de gegevens van pasjes uitlezen als je bijv. naast iemand in de bus gaat zitten. Nou wil ik je niet op een idee brengen, want als je dat doet ben je een boef! Er zijn natuurlijk fraudeurs die het doen. In Amerika gebeurt dit al op grote schaal en dit zal de komende jaren ook in ons klompenlandje een probleem worden.
Een normale portemonnee is tegen het uitlezen niet beschermd. Nu raad je het al! Deze wel! Dus naast een toffe gadget is het ook nog eens handig. Ik draag hem nu een week in mijn zak, compact, dun en elke conducteur in de trein geeft wel een reactie als ik met één beweging m’n pasjes uitschuif. Gaaf ding!

Als je hem wilt hebben of meer wil weten? Check secrid.com

by Rens Goseling

Be cool and share: