glossybg
Meer informatie
glossylogo

GLOSSYBOX

Goed nieuws for us ladies! Sinds kort is de legendarische GLOSSYBOX ook in Nederland te koop. Dit concept is al in vele landen een groot succes, en ik heb zo’n voorgevoel dat wij Nederlandse dames ook niet vies zullen zijn van de GLOSSYBOX! Wat houdt het concept in?! Elke maand voor €12,50 krijg je een luxe doos thuis gestuurd met 5 high-end producten op beauty gebied. Dit zijn wel miniaturen, maar dat is met een reden.

Het hele idee achter de GLOSSYBOX is dat wij stoppen met miskopen te maken, want in deze doos vind je elke maand het nieuwste van het nieuwste, zodat we het kunnen uitproberen voordat we tot aankoop overgaan. En deze miniaturen zijn best groot, je kunt het een paar keer gebruiken. En in de box van November zaten er gewoon 2 fullsize producten in! Kaaaching! Ik ben om, want zeg nou zelf, wie wil er nu niet elke maand een mooie luxueuze doos thuis krijgen met de nieuwste sneldrogende nagellak, beste oogschaduw en/of een longlasting lipstick voor €12,50?!

Op de site kun je jezelf aanmelden en je persoonlijke beautyprofiel aanmaken zodat ze de doos aanpassen aan jouw voorkeuren! Ik zou snel een abonnement nemen, de box voor December is een limited edition en belooft spectaculair te worden. Ook een fijne bijkomstigheid, het abonnement is elk moment af te zeggen als de doos je niet bevalt, maar ik denk dat dát niet zo snel gaat gebeuren..

by Manon Haisch

Be cool and share: