f23e92f3
Screen shot 2012-01-09 at 9.25.08 PM

Dior Garden Party

Ik ben een meisjes met principes. Ik wijk er nooit vanaf, maar soms kun je niet anders. Wat moet, dat moet. Bij deze stap ‘eventjes’ van m’n Chanel geloof af. Het is een moeilijke keuze, maar er zit niks anders op. Ik ben namelijk verliefd geworden op de nieuwe make-up voorjaarslijn van Dior; Dior Garden Party.

Ik ben gek op nieuwe collecties, maar ik ben nog nooit zo lyrisch geweest over de fantastische producten van de aankomende Dior lijn. Ze zijn nu geïnspireerd door bloemen en dat kun je zien aan de fantastische pasteltinten en felle kleurtjes die zich nu in de oogschaduwdoosjes bevinden. De Dior Garden Party lijn bevat alles wat je kunt verwachten qua nieuwe lijn; lipgloss, lipsticks, blush, nagellak, concealer en oogschaduw. En Dior zou Dior niet zijn als ze geen pronkstuk hadden gemaakt. Daar staan ze bekend om, maar deze overtreft alles. Een Dior Garden Party Clutch. Voor maar liefst €75,50 is het voor jou. Of zoals ik het graag zie, van mij. Want mijn handen jeuken, mijn portemonnee brandt van verlangen, oh I am gonna get you, clutch! En wisten jullie dat lila helemaal hot wordt in 2012? En wisten jullie dat die nieuwe nagellak van deze lijn naar roosjes ruikt als het is opgedroogd? Daar gaat het hartje van deze nagellakjunk harder van kloppen heurrr!

Oh ik ben zo blij als ik dit zie. Jullie ook? Nog een paar daagjes wachten tot de 23e, dan ligt het bij de Bijenkorf, Douglas en Ici Paris XL in de schappen!

by Manon Haisch

Be cool and share: