Screen shot 2011-09-30 at 3.21.53 PM
o.741

Axe Pocket

Een oplossing voor veel van ons, een mini deo die je overal mee naartoe kan nemen. Altijd handig als je een lange schooldag hebt of de hele dag van de ene naar de andere afspraak moet. Die grote deo bus kan je gewoon thuis laten, want AXE heeft namelijk iets super tofs.

De ‘AXE pocket’, echt hele kleine deo’s. Deo’s die je gemakkelijk in je broekzak kan stoppen, dat is ook gelijk wat hem zo cool maakt. Ze liggen nog niet in alle winkels en ook op de AXE site zijn ze ook nog niet te vinden. Hoe en in welke verpakking ze straks in alle winkels zullen liggen weten ook wij dus niet. Afgelopen weken heb ik ze wel uit mogen testen. De ‘AXE pocket’ een doosje met 20 mini deo’s, 2 verschillende geuren (Excite en de Dark Temptation). Elke dag had ik er 1tje in m’n zak, gewoon om eens te testen of het wel echt fijn is. Dat is ‘ie zeker! Klein maar fijn laat maar zeggen. Elke keer als ik hem weer heel galant uit m’n zak toverde kreeg ik toffe reactie’s. Want het ziet er ook wel gaaf uit! Een soort gadget. Vaak kreeg ik de reactie “je kunt er vast maar 2 keer mee spuiten”, maar dat valt ook mee. Je kunt er rustig een stuk of 20 keer mee spuiten, dus als uit gaat of een dagje op stap bent hoef je er echt maar 1 mee te nemen.

Commercial:

De ‘AXE pocket’ ligt inmiddels in tankstations en videotheken voor €1,79 per spray. Binnenkort zullen ze ook op scholen, sportclubs, horeca en nachtwinkels te koop zijn!

Jij kan deze Axe Pocket winnen! Lees meer…

by Rens Goseling

Be cool and share: