mffairbg
Meer info
mflogo

Win Miljonair Fair Tickets

De Miljonair Fair, wie heeft daar nu niet van gehoord!? De plek waar al het nouveau riche zich verzamelt en rondloopt tussen luxe bolides, juwelen, haute couture en mooie glimmende jachten en sloepen. Jaarlijks is dit al een groot feest, maar dit jaar beleeft de Fair zijn tiende jubileum. En dames en heren, dat belooft wat hoor!

De Miljonair Fair duurt 5 dagen, van donderdag tot en met maandag. Donderdag is het de VIP-night en dat wordt geopend door niemand minder dan Elle Macpherson. Anna Kournikova (ja, de vriendin van Enrique Iglesias), Joan Collins, Elizabeth Hurley en Brooke Shields gingen haar voor.

Er komen jaarlijks meer dan 50.000 bezoekers naar de Miljonair Fair. Wie? CEO’s, rich & famous, netwerkers, ondernemers, topsporters, de media en misschien nu ook wel jij! Mede mogelijk gemaakt door Europarcs zijn er nu 2x 2 kaartjes te winnen. Ja, hier bij Coolfools. Is dat niet leuk?

De kaartjes zijn geldig voor vrijdag, zaterdag of zondag en de dresscode is Tenue de Ville! Dus mannen, trek die colbert en dat effen overhemd uit de kast! Wat moet je te doen om te winnen? Dat kan:

Tag jezelf in deze foto op facebook en win 2 tickets

of

Retweet deze tweet en win 2 tickets

Deze actie loopt tot vrijdag 2 december, zaterdag 3 december worden de winnaars bekend gemaakt.

by Manon Haisch

Be cool and share: