Screen Shot 2012-01-25 at 10.54.23 PM
Monsterproducts.com
Monster-Logo

Monster’s 2012 Collectie

We kennen Monster Cable allemaal waarschijnlijk van de Beats by dr Dre. Maar helaas stopt het bedrijf met de Beats door onenigheid tussen beide partijen. Beats moet nu dus opzoek naar een andere fabriek welke de producten wil produceren. Het bedrijf wil voortaan ook Monster genoemd worden.

Monster had op het CES 2012 in Las Vegas heel veel nieuws te melden zoals coole nieuwe headsets, samenwerkingen en speakers! We hebben het coolste hier tussen uit gepikt en gaan deze met jou bespreken.


Om te beginnen presenteerde Monster een hele coole nieuwe kleine draagbare speaker welke beschikt over een Voice Commend bediening je kan er dus lekker tegen praten, en het leuke is, is dat de Monster Micro in verschillende stemmen (deze kan je in programmeren) terug praat.


Nog een ander cool ding welke Monster presenteerde is de Monster Diesel Vektr hoofdtelefoon in samen werking met het bedrijf Diesel! Ja, het modemerk Diesel ja! Woow cool! Wanneer deze op de markt komt is helaas nog niet bekend. Maar we zullen jullie op de hoogte houden!
Ook kwam Monster met aantal hele coole nieuwe headsets en earphones

Links:
Earth, wind and fire ($229,95)


Boven:
Tijdens het sporten ook vaak last dat de earphones er vaak uitvliegen? Monster komt met de iSport earphones! Stylish, handig en cool! ($179,95)


Nick Cannon ontwierp voor the young people de N-Ergy in-ear headphones ($69,95, links) en N-Tune headset ($149,95, rechts).


En voor de dames die er als een diamant willen bijlopen presenteerde Monster nog de Diamond Tears Edge Headphones in samenwerking met het Koreanse record label JYP.


Met Inspiration ($279,95) is het mogelijk om door middel van strips de headset een complete make over te geven. Zo kan je een passend magnetische bandje ($39,95) nemen welke bij je kleding past en deze erop plakken!


Voor alle gamers onder ons hebben we ook heel goed nieuws! Wanneer je bezig bent aan een potje HALO, Modern Warfare 3, Battlefield 3 enz. wil je natuurlijk goed geluid hebben! Monster presenteerde naast nieuwe samenwerkingen en een draagbare speaker ook de SICKEST. GAMING. HEADPHONE. EVER. Namelijk de Monster Game T1 headset. De headset geeft zelfs licht maar hiervoor heb je wel een AAA batterij voor nodig. Verder lijkt het alsof dit product zo uit de toekomst is neergestreken het ziet er namelijk uit als iets dat niet van nu is. : – )

Wel heb je voor deze coole headset een goed gevulde portemonnee nodig het kost namelijk $ 349,95 dollar! Ook is er een hele coole Daft Punk versie (wit).

 

by Nathan Sakoetoe

Be cool and share: