SPK-VBR-5W2811141616007_O
Meer info
Mighty-Dwarf-logo-MED-White-Text

Mighty Dwarf

De meeste gadgets zijn naast dat ze gewoon heel tof en mooi zijn vaak niet van erg veel toegevoegde waarde. De Mighty Dwarf, integendeel, is een gadget die misschien wel binnenkort in mijn tas zit. De portable speaker is een vrij unieke in zijn soort. De reden? Er zit vrij veel power in!

Afgelopen weekend maakte ik kennis met de machtige dwerg ‘Hé, moet je horen. Ga eens in die wc zitten. Oke.’ zwaar gedempt hoorde ik wat muziek aan de andere kant van de deur. Het volgende moment stond ik nog net niet te dansen want een massa aan geluid blies door de deur heen. Een klein kistje produceerde het geluid van een goede speaker. Ja, de Mighty Dwarf.

De Mighty Dwarf is een vibrospeaker. Juist. Een apparaatje wat je op een oppervlakte zet wat er voor zorgt dat dit vlak gaat trillen en daardoor het geluid van de Dwarf versterkt. Zo krijg je een enorm ‘akoestisch’ geluid uit een klein apparaatje. De Dwarf heeft een mini-SD slot en een ingebouwde MP3 speler, maar je kan hem ook op je mobiel aansluiten. Ben je nog op zoek naar een handzaam speakertje? Dan is de Dwarf de oplossing. Je kan hem op vrijwel alle soorten oppervlakten gebruiken; Deuren, Tafels, prullenbakken…

Voor zo’n 50 euro is hij helemaal van jou in 6 hippe kleuren. Vind je de 5W versie niet goed genoeg? Ze hebben ook een 25W voor je!

Demo:

by Robert van Hoesel

Be cool and share: