tinybg
Meer over Little Printer
BCred

Little Printer

Met de komst van apps op onze mobiele helden voorspelde iedereen het verdwijnen van papier. Maar ik betrap mijzelf er best vaak op dat ik veel notities op het eeuwenoude papier schrijf en deze vaak ook meeneem. Design Studio Berg komt met het geniale idee om papier en apps met elkaar te gaan combineren. Het resultaat is Little Printer. Een schattig apparaatje dat papier, ter grote van een kassabon volprint met je to-do’s van de dag, het laatste nieuws, verjaardagen, puzzeltjes, de beste foto’s van je vrienden en wat er nog meer te printen valt.

Met de mobiele app selecteer je wat je een paar keer per dag geprint wil krijgen. Met een paar klikken voeg je services toe. Little Printer gaat van start met een samenwerking met Google, Nike, Foursquare, The Guardian en anderen maar beloven daarbij dat dit aanbod alleen maar kan groeien. Little Printer zal in 2012 op de markt komen voor een nog onbekende prijs. Wil je een van de eersten zijn? Meld je dan aan voor hun nieuwsbrief. Ik ben erg benieuwd naar de gadget, want zeg nou eerlijk, wie wil er niet ‘s ochtends een leuk berichtje krijgen van een vriendelijk lachend printertje?

Naast de aankondiging van Little Printer kondigde de studio aan dat ze meer in de koppeling van web naar coole gadgets willen gaan maken, onder de naam Berg Cloud. Expect more cool soon!

Video

by Robert van Hoesel

Be cool and share: