bac
Bestel op Bol.com voor €24,95
Mail Attachment

Duracell Portable Charger

Het heeft even geduurd, maar de batterijen-gigant Duracell begint ook op de mobiele markt. De Duracell Instant Portable Charger is sinds een week verkrijgbaar in Nederland en een van de best gereviewde modellen op de markt. Met de Instant Charger heb je een extra voorraad stroom voor je mobiel, iPod of iPad bij de hand. Je laad thuis het apparaatje, niet veel groter dan een stapel creditcard, volledig op en wanneer onderweg je mobiel het begeeft plug je snel de Duracell in alsof het je adapter is.

De lader trekt mijn iPhone 4 van 0% naar 56% in een kleine 40 minuten. Genoeg voor een extra lange dag! Het compacte apparaatje past makkelijk nog in je tas, en bovendien stevig. De aansluiting is goed voor alle mobiele apparaten die via USB opladen, ook zit er een verloopje van USB naar Mini-USB bij. Ik heb verschillende externe batterijen gehad en ik moet eerlijk zeggen dat deze de beste is. En bovendien is het hartstikke cool om een Duracell batterij voor je iPhone te hebben! Voor de grootgebruikers is er ook een sterker broertje, met bijna de dubbele capaciteit en bovendien twee aansluitingen om op te laden.

De Duracell Portable Charger ligt sinds november in de winkel bij de Mediamarkt, Gamma, KPN en Marko en is online te krijgen bij Bol.com. Adviesprijs is €29.99.

by Robert van Hoesel

Be cool and share: