WAC19901-06
Bestel op Bol.com voor €29,95
logo

Bamboo Stylus

Goed nieuws voor creatieve iPad bezitters die graag hun ideeen visualiseren: de Bamboo Stylus.

De Stylus is al een tijdje op de markt en ik kreeg recent een exemplaar toegestuurd van Wacom om hem te beoordelen. De Stylus een stijlvolle pen, en is uitgebracht samen met de de Bamboo paper app, die gratis te downloaden is in de App store.

Bij het opstarten van de Bamboo paper app zie je een blauw schetsboek. Je komt er echter al snel achter dat zowel de titel als de kleur van het boek aangepast kunnen worden. Ook kan er gekozen worden tussen wit -, lijntjes- en ruitjes-papier. In de gratis versie van de app krijgt de gebruiker de beschikking over één schetsboek. Voor € 1,59 ,- is de volledige versie te downloaden en krijgt de gebruiker beschikking over 20 schetsboeken.

Wanneer de kaft van jet boek aanraakt gaat hij open en kun je meteen beginnen met schetsen. Wat meteen opvalt is de uitstekende gevoeligheid van de punt, je kunt er bijna alles mee schetsen en schrijven. De punt van de pen is slechts 6 mm dik, daardoor verschilt de “feel” van de pen niet veel van een gewone pen. Het enige waar de pen moeite mee heeft zijn de snelste handbewegingen, bijv. bij het zetten van een handtekening.

Binnenin het schetsboek kan gekozen worden tussen verschillende lijn- kleuren & dikten, ook de gum ontbreekt niet. Mischien wel het mooiste aan de Bamboo paper app zijn de verschillende manieren om je ideeën, schetsen en krabbels te delen met anderen.

Je kunt je volledige schetsboek in één keer mailen naar andere Bamboo paper app gebruikers, maar de gebruiker heeft ook de mogelijkheid het boek als PDF op te slaan en te versturen. Daarnaast kunnen losse pagina’s als foto opgeslagen worden en naar anderen gemaild worden. Ook kunnen de schetsboeken vanaf de Ipad geprint worden.

De Bamboo Stylus is verkrijgbaar in verschillende kleuren die ook passen bij de Ipad smartcovers (wit, blauw zwart, groen, oranje en roze) en is een must-have voor de (creatieve) iPad bezitters.

by Lester Moorman

Be cool and share: