The Fools

Wie zijn de mannen achter coolfools, en al de artikelen die er op gepubliceerd worden, oftewel wie kan je de schuld geven van alle toffe aankopen die je nog gaat doen? Juist ja. De volgende fools:

Rens Goseling

Rens Goseling is 16 jaar en een radiomannetje die op z’n 13e de jongste omroep directeur van Nederland werd en inmiddels vast verslaggever voor Radio 1 is, vaak druk met het zoeken van nieuwe muziek en daarom ook vaak op toffe feestjes te vinden.

Website
Twitter

Robert van Hoesel

Robert, soms een dandy, soms een geek. 18 jaar en ondernemer, bezig met van alles en soms helemaal niets. Robert komt uit z’n bed voor mooie designs, of het nou overhemden, apps of gadgets zijn, of een eigen design zoals o.a. deze website. Kritisch, niet bescheiden maar wel sociaal. Brengt je vooral de gaafste Apps en websites en af en toe wat fashion. Kan niet zonder muziek en indirect niet zonder Spotify, luister vrijwel alles.

Website
Twitter

Erik Arbores

Erik Arbores (Erik van der Boom) is 14 jaar en een groot talent! Hij deed de eerste vier jaar gymnasium in één jaar en deed eindexamen op zijn 13e! Daardoor kreeg hij heel veel media aandacht en zo leerde wij ook een ander talent van hem kennen. Hij is namelijk een goede DJ! Inmiddels is zijn eerste EP ‘Take It’ uitgebracht via het label van Armin van Buuren (Armada music) en heeft hij zijn eerste hit te pakken met ‘Bliss’.
Wikipedia
Twitter

Nils Verkooijen

Nils, 14 jaar, is acteur en je kent hem misschien wel van Briefgeheim, Achtste groepers huilen niet, New Kids Nitro

Twitter

Midas Kwant

Midas Kwant, 14, is een jonge ondernemer. Hij ontwikkelt iOS Apps en is een expert op het gebied van internet en het gebruik daarvan door zijn generatie. Om de 2 a 3 weken vertelt hij bij Z@ppLive over de laatste technologie ontwikkelingen, internet en nieuwe media.

Twitter

Jip Maathuis

Jip is 14 jaar en heeft een eigen stichting: Stichting JipsGoedeDoelen.nl. Sinds zijn negende verkoopt hij chocoladeletters voor War Child, wat als een klein idee uitgroeide tot een stichting. In het eerste jaar hoopte hij 200 letters te verkopen, van elke letter gaat er 1 euro naar War Child. Het werden er geen 200 maar 10 000! In 2007 won Jip de Barbara Ohmann prijs (een bedrag van 6 000 euro), een prijs van het Ministerie van Buitenlandse Zaken voor jongeren die zich inzetten voor kinderen in ontwikkelingslanden.
De stichting heeft een aantal bekende ambassadeurs te weten Jan Vertonghen (aanvoerder Ajax), Annette Gerritsen (schaatsster Team-LIGA) en Bert Koenders en Sinterklaas.
De volgende 4 jaren werd de actie herhaald, tot nu toe is er meer dan 130 000 euro naar War Child gegaan.
Verder houd Jip erg van voetbal en in het bijzonder Ajax.

Website
Twitter

Jeroen Riemens

Jeroen is een 16-jarige ondernemer, bezig met het ontwerpen van websites en andere producten. Hij is geobsedeerd door goed design, van website tot Nespresso-apparaat. Daarnaast is hij redacteur voor verschillende blogs. Kan niet zonder z’n OV-chipkaart, Spotify en z’n iPhone – en eerlijk gezegd ook niet zonder koffie.

Website
Twitter

Kevin van der Veer

Kevin, 18, is een jonge ondernemer in internetmarketing.
Twitter
Website

Nathan Sakoetoe

Nathan is een jongen die van meisjes houdt. Nathan maakt websites en daarnaast houdt Nathan enorm veel van de nieuwste en leukste gadgets/kleding. __ Stilte? Daar wil hij niks van weten! Nathan is namelijk het type persoon dat drukte overal met zich mee draagt

Twitter

Jippe Wieringa

Jippe is blogger. Daar is verder niet alles mee gezegd.
Twitter
Website

Julie Dolmans

Julie houd van tosti’s en denkt er elke dag aan om te stoppen met twitter.

Website
Twitter

Joca van der Horst

Joca houdt van mooie dingen, of het nou digitaal, op papier, of als product is. Hij is fan van minimalistische designs die toch praktisch zijn in het dagelijks leven. Daarnaast is hij liefhebber van kunst en design uit Brazilië, niet verwonderlijk met zijn roots die daar ligt.

Website
Twitter

Rutger de Quay

Rutger (16 jaar), schrijft en schrijft. Hij is een van de jongste columnisten bij het NRC Handelsblad, blogt voor scholieren.nl en schrijft artikelen voor jongerenkrant 7DAYS. Verder doet hij verwoede pogingen om Russisch te leren.

Website
Twitter

Manon Haisch

Manon is een meisje wat houdt van mooie dingen. Het liefst van dure, shiny ringen, maar een simpel bosje bloemen is ook goed. Geen rode rozen, want daar houdt Manon niet van.
Ze heeft een voorliefde voor Chanel en schaamt zich niet om haar vader’s geld over de balk te smijten. Wijn is haar water en foute jaren 90′ muziek haar guilty pleasure. Je zult Manon nooit zien zonder iPhone en ze is overigens 20 jaar.

Website
Twitter

Sebastian Floris Schoenmakers

Sebastian-Floris is een jonge DJ. Strak in pak weet hij met zijn combinatie van oude Jazz- en Soulklanken met moderne beats de juiste sfeer op te roepen.

Website
Twitter