prestatbg
Prestat.nl
prestat logo

Prestat

Er is eigenlijk maar een chocolade merk die bij mij in écht in het oog springt, en dat is de Britse Prestat Chocolade. Sinds 1902 worden bonbons, repen en andere chocoladeproducten handgemaakt door een chocolatier in de chocolaterie in Londen. En die ambacht wordt ook uitgestraald in de verpakking en de kwaliteit. Naast de Bonbons die overheerlijk zijn verkoopt de Nederlandse Prestat.nl nu sinds een maand ook chocoladerepen.

De repen, variërend van Fabulously Creamy White en Velvety Smooth Milk tot Intensely Dark zijn een kunstwerkje op zich, de verpakking is een feest om open te maken, maar het gaat natuurlijk allemaal om de smaak: Zacht, intens en elke keer proef je hoe puur de gebruikte ingrediënten zijn. Kaneel, melk, of course: cacao. Opeens worden veel chocoladerepen een beetje ondergeschikt. Wil je dus chocolade om het genieten, dan zijn de repen van Prestat (en eigenlijk ook de andere chocolade producten) geweldig! Bovendien is het een perfect cadeau of relatiegeschenk.

De repen zijn online te bestellen voor €2,95 per stuk, én tot 3 december krijg je met de code ILIKED11 een reep naar keuze gratis bij aankoop van een willekeurig ander product, meer info op de website.

1 reep gratis met de code ILIKED11

by Robert van Hoesel

Be cool and share: