background
Hoppathee.nl
logo

Hoppathee

Een week terug was ik bij een enorm gaaf zolderkamer event waar ik een potje Hoppathee in handen gedrukt kreeg. Als zijnde de beste energiedrank ever. Nou, gezien ik daar een grootverbuiker van ben de moeite waard te proberen. De beschrijving? Een beetje hop voor de naam, kaneel voor de smaak, en een emmer cafeïne. Maximaal 1 per dag.

Ik drink niet vaak thee, maar de verpakking van deze energy-thee was zo speciaal dat wat water warm maakte, het deksel van het potje afschroefde en voorzichtig het zakje in de thee doop, bang voor een mega explosie. Er gebeurde niets, het rook en zag er uit als gewone thee. Het smaakte ook zo. Alleen het effect er van, man man man, dat was gewoon verbazingwekkend. Ik weet niet of het mijn verwachtingen waren of gewoon een geheim recept, maar over enthosiast werken rond 16:00 overkomt me niet vaak. Een supertof drankje met een geweldige branding!

Hoppathee is thee met een verhaal, het is ontwikkeld door bureau Natwerk. Het ligt helaas niet in de winkel en ze hebben heel misschien nog een kleine doos vol op kantoor liggen. Wil je er een hebben? Take the challenge en schrijf ze een overtuigende email.

Het effect van Hoppathee:

by Robert van Hoesel

Be cool and share: