chocsta
Ontwerp je eigen reep met 10% korting
logo

Chocstar

Vind jij chocolade fijn? Dan moet je bij Chocstar zijn. (Ha, dat rijmt.)

Chocstar.nl is een website waar je helemaal zelf je eigen chocoladereep kunt samenstellen. Je bepaalt zelf welk soort chocolade je wilt hebben en wat er vervolgens in verwerkt moet worden.

Meer dan 70 ingrediënten zijn er mogelijk. Als jij altijd al dropjes in je chocolade wilde hebben, het kan nu. Ook kun je er kruiden in laten verwerken, of fruit. Je kunt zelfs kiezen uit eetbaar goud!

De chocolade van Chocstar is hartstikke fairtrade. Van deze repen komen er gedachten naar boven als ‘Doe mij nog maar 33 repen hiervan’ en ‘Die engel mag nu wel ophouden met op mijn tong plassen’. Als je ze eet dan hè. Oh, en bij de verpakking zit bubbeltjesplastic.

Ben je nou niet zo creatief en kun je niet beslissen wat je in je chocolade wilt hebben, dan heeft Chocstar ook een aantal combinaties voor jou samengesteld. Dat is wel zo handig en praktisch en dergelijken.

Ben je al overtuigd? Ja? Nee? Maakt verder ook niet uit. Dat wordt nu toch een ja. Een lezer van Coolfools, dat ben jij dus, kan nu met de code COOL tot en met 1 november maar liefst 10% korting krijgen op de Chocstar-chocolade.

Zie je, nu ben je overtuigd. Ga maar snel naar Chocstar.nl! (Ja, dat rijmt weer.)

Krijg 10% korting bij Chocstar.nl met de code ‘COOL’

*geldig tot 1 november


by Julie Dolmans

Be cool and share: