chillbg
Chill-Cat.com
logo-page

ChillCat

Het relax-drankje ChillCat bestaat al een tijdje en toen ik voor het eerst iemand er mee zag lopen trok de naam mijn interesse al meteen. Sinds dien probeer ik in elke supermarkt het drankje te vinden, maar blijkbaar is het een hard to get mixje want gisteravond pas kreeg ik mijn eerste ervaring met ChillCat. En dat was een ervaring die ik waard vind om te delen met jullie!

ChillCat is namelijk, om makkelijk te beschrijven, een anti-energydrankje. Nee, geen slaapdrankje, maar een frisdrank waar je meer focus en rust van krijgt zodat je je beter kan concentreren. Het effect is er dan ook zeker na, terwijl ik dit artikel (onder het genot van een ChillCat) typ wil mijn omgeving mij nogal irriteren, maar voor het eerst typ ik rustig door! Het drankje is een mix van groene en witte thee en bij toeval ontdekt door twee marketing professionals tijdens een vakantie op Vlieland. De jongens waren onder de indruk en wilden het recept delen met de rest van de wereld. ChillCat is het bijzondere resultaat.

Naast dat het zoete drankje best wel lekker, en ook zeker chill is, is het drankje ook nog eens niet volgestouwd met troep. Het bevat alleen natuurlijke stoffen (geen aspertaan), is suikervrij, low cal en bevat geen toegevoegde cafeïne. Het ingrediënt witte thee in drankjes is zeer exclusief, en bovendien gezond.

Kortom, een chill drankje waarvan ik een paar traytjes voorraad in ga slaan. Beschikbaar bij C1000, AH, AH2GO en wat minder grote winkels. Ik zou zeggen, probeer ‘m eens.

by Robert van Hoesel

Be cool and share: