bottom_tf_mystery2
teefury.com
logo

Teefury

Vanaf het moment dat TeeFury in 2008 gelanceerd werd door een handvol kunstenaars die gek waren op limited edition t-shirts, was het een daverend succes. Het vernieuwende aan Teefury in tegenstelling tot andere t-shirt webshops was het tijdslimiet van 24 uur. Na die tijd was het t-shirt voorgoed weg en kwam er een gloednieuw design voor in de plaats.

De prijs van de zeer exclusieve t-shirts zijn tot op de dag van vandaag nog steeds 10 Dollar en bereiken na ongeveer twee weken je deurmat. Een heuse aanrader is Teefury. Prachtige t-shirts waarvan de kans klein van is dat iemand in je omgeving dezelfde heeft.
Anno 2012 zijn de gelimiteerde shirts voorzien van de meest hippe designs en kan je er dan ook elke dag bij wegkwijlen. Kwijlen doen de kunstenaars van de designs echter niet, ze verdienen voor elk verkocht shirt 1 Dollar. Niet erg veel dus, al moet je bedenken dat Teefury gemiddeld 5000 shirts per dag verkoopt.

Erg tof dus. Ik zou zeker een kijkje gaan nemen op www.teefury.com. Je hebt namelijk nog een paar uur voordat het volgende design de website domineert.

by Anoul Hendriks

Be cool and share: