hmshop
hm-85104454

H&M Gift Store

Dames en enkele heer, ik breng u goed nieuws. H&M heeft een nieuwe winkel geopend! En nee, ik bedoel niet zomaar een nieuwe filiaal in een dorpje, ik bedoel een hele nieuwe winkel! Een H&M Gift Store. Oh yeah!

Speciaal voor deze donkere, maar zeer feestelijke maanden heeft H&M een winkel geopend waar je cadeautjes kunt scoren voor jezelf, vriendin, moeder, tante, verre nicht uit Australië, whatever you like. Deze winkel bestaat uit allerlei accessoires, partydresses, make-up, spullen voor in huis, lekkere warme pyjama’s, kaarsen, placemats, je kunt het zo gek niet verzinnen. Gaat jouw hart ook al sneller kloppen? Mijne wel. De Gift Store is maar tijdelijk, na de feestdagen is het weer weg! Niet alleen kun je hier leuke cadeautjes voor een prikkie inslaan, het wordt ook nog eens feestelijk voor je ingepakt. Twee vliegen in een klap!

Voor degene die al met hun portemonnee in de hand klaar staan, de winkel bevindt zich op de Kalverstraat 200. De H&M Gift Store is maar liefst 7 dagen open. Of vind ik dat alleen shocking omdat ik in een dorpje woon waar de winkels maar 5 en halve dag open zijn?


by Manon Haisch

Be cool and share: