Siinebg
Download Siine (beta)
SiineLogo

Siine Writer

Hoewel on-screen toetsenbordjes steeds beter worden blijft het typen toch altijd wat behelpen. Het typen wordt makkelijker gemaakt met haptick feedback, grotere schermen en auto-correct. De Android app Siine Writer pakt het anders aan: niet makkelijker typen, maar minder typen.

Siine Writer vervangt het standaard toetsenbord voor een eigen variant met als extra feature Siines. Knoppen gesorteerd op situatie waarmee je in een paar taps snel een smsje, mail of tweet tikt. Een uitgebreide versie van de keyboard shortcuts in iOS. Er is een Work Siine, waarbij je met 1 keer tappen “working” typt en met 2 keer tappen “working my ass off”, met 2 taps op de Can’t Talk Siine sluit je het bericht af met “I can’t talk right now”.

De standaard Siines kun je aanpassen, daarnaast kun je nieuwe Siines direct vanuit het toetsenbord downloaden. Heb je een nieuwe categorie standaardzinnetjes maken, dan kun je ook een eigen Siine maken met een eigen logo. Ook zijn er Siines waarmee je in 1 tap je naam, mail, of telefoonnummer kan typen.

Alle Siines zijn nu nog in het Engels, maar als je de tijd neemt om alle Siines naar het Nederlands te vertalen kun je ook berichten in het Nederlands met een paar taps afhandelen.

De beta van Siine Writer is gratis te downloaden in de Android Market.

by Joca van der Horst

Be cool and share: