pathbg
Downloaden
Screen shot 2012-01-16 at 4.59.01 PM

Path 2.0

Ik gebruik nu, met veel plezier, al een tijd lang Path 2.0. Een iPhone en Android App die van origine bedoelt was als fotostream app. Maar sinds versie 2.0 is het een extra leuk laagje bovenop de sociale netwerken als Facebook en Twitter waar je zo van houd. Path focust op het delen van ‘moments’ met alleen je closest friends; De reden waarom je maar 150 vrienden kan hebben op Path.

Path is supertransparant, je ziet wie wat heeft gelezen en wanneer iemand je ‘path’ bekijkt. De app is beperkt tot enkel een aantal opties. Zo kan je foto’s en video’s delen, welke muziek je luistert, waar je bent en wanneer je gaat slapen (vooral die laatste is erg cool!). Alles kan je doorplaatsen naar Facebook, Tumblr, Twitter en Foursquare; Vooral dat doorplaatsen maakt Path geweldig, zo wordt het een extra laagje bovenop alle netwerken. Alles deel je via Path, en de minder persoonlijke dingen plaats je door.

Wat Path misschien nog wel het tofst maakt is het design. Slick, simpel en sexy! Moments kan je niet Liken, maar je geeft een emotie mee, een fraai verstopt menu komt klapt met een mooie animatie uit. Op de iPhone versie kan je voor de filter-freaks mooie edits geven aan de foto’s die je maakt.

Ik zou zeggen, give it a try! Keerzijde: Zonder vrienden op Path is het weinig aan. Geen nood, die komen vanzelf. Wees een trendsetter en gebruik het geeky-path vandaag nog!

Downloaden

Commercial

by Robert van Hoesel

Be cool and share: