0000236659
Download in App Store (€0,79)
Screen Shot 2012-03-22 at 8.02.59 PM

Flight Control Rocket

Flight Control, iedereen kent dat spel wel. Het begon op de iPhone, inmiddels kun je het ook spelen op de Mac en iPad. Flight Control is gemaakt door Firemint, ook de ontwikkelaar van Real Racing.

Firemint heeft net een nieuw spel uitgebracht. Net als de nieuwe Angry Birds, speelt Flight Control Rocket zich af in de ruimte. Dit is simpel gezegd Flight Control met ruimteschepen en raketjes. Het leuke is, dat er nu levens in zitten, coins om te besteden in de “Shop”, verschillende speel modi en “Bots” om je te helpen tijdens het begeleiden van de raketjes.

Doordat je nu levens hebt kun je langer doorspelen, en dat is fijn omdat je dan als je net zo lekker gaat en het mis gaat, je nog steeds door kan spelen. Als al je levens op zijn kun je met je welverdiende coins weer 3 levens kopen, dat “Levens Kopen” kost uiteraard wel steeds meer coins.

In de shop kun je “Bots” kopen, deze Bots helpen je tijdens het spel, door bijvoorbeeld meer coins te krijgen, vliegtuigjes die automatisch bestuurd worden etc. Deze Bots kunnen OOK weer geupgrade worden door XP die je verdient in het spel OOK dit kan je weer “cheaten” door Diamonds te kopen (met coins) die XP-waarde hebben.

In Flight Control Rocket zitten verschillende spelmodi. De eerste is een Tutorial, dat is niet echt bijzonder. De tweede is “Journey to the end of Infinity”. Zoals de naam zegt, gaat die oneindig door. De derde heet “Intergalatic Odyssey”. Bij deze modus zitten verschillende soort van levels, je komt steeds verder in een level en kan weer verder waar je geblevem bent.

Flight Control Rocket is echt een super coole game voor op je iPhone, iPod Touch of iPad. En het is geoptimaliseerd voor “The New iPad”. Retina supported dus. De App kost €0,79

Trailer

by Midas Kwant

Be cool and share: