Screen Shot 2012-02-15 at 10.51.57 PM
Download in App Store €0,79
clear_icon

Clear

Sinds vandaag staat er een hele nieuwe coole app in de appstore namelijk Clear. Clear is een applicatie waarmee je op een gemakkelijke en snelle manier je taken kan bijhouden. De app is op een simpele manier te bedienen door middel van Swipe bewegingen.

Een Swipe beweging naar links en je verwijdert je item, Swipe je naar rechts vink je je item af. Een afgevinkt item krijgt een transparante kleur. Bij een ‘knijp-beweging’ klap je je task list dicht. Wanneer je een Swipe beweging naar boven maakt veeg je je lijst als het ware schoon en verwijder je, je afgevinkte item’s.

In Clear app heb je ook leuke geluidjes na het afvinken, verwijderen, clearen en toevoegen van je items. Het geluid na het afvinken van een item is geweldig deze slaat steeds hogere tonen aan. (Leuk speel ding)

Thema’s
Bij het downloaden van de app krijg je standaard de thema ‘Heat map’ verder heb je nog 5 andere thema’s.
Graphite: Dit is een wat grijze sombere thema.
Pretty Princess: Dit is zoals de naam al zegt een thema voor de dames onder ons en kleurt roze.
Lucky Clover: De Lucky Clover thema is een groene thema en ziet er fris uit!
Thema Noir: Dit is ook een grijze wat sombere thema.

Verder krijg je na het installeren van de app Tweetbot en bij het volgen van de @ClearappTwitter een extra thema.

Dit vinden wij van Clear:
”Een leuke simpele applicatie welke makkelijk te bedienen is. Het is alleen super jammer dat je toegevoegde items maar 29 karakters kunnen bevatten. Maaaar zeker het downloaden waard!” — Nathan Sakoetoe

”Als een kind zo blij was ik toen Clear eindelijk in de App Store stond. Vandaag meteen al mijn productiefste dag sinds tijden gehad. De simpelheid van de App, oehw.. daar houd ik van. Oh én de geluidjes natuurlijk!” — Robert van Hoesel

Koop clear in de App Store voor €0.79

by Nathan Sakoetoe

Be cool and share: